Sulkapallo

 

Mitä sulkapalloilu on?

Sulkapallo on hauska ja monipuolinen mailapeli, joka sopii kaiken ikäisille ja tasoisille pelaajille. Laji on helppo aloittaa sillä alussa tarvitset vain mailan, pallon ja pelikaverin. Hiilikuitumaila painaa n. 85-95 gr ja aloittelijan pallona muovinen on hyvä kestävyytensä vuoksi. Taitojen kehittymisen myötä voi siirtyä pelaamaan sulkaisella pallolla, joka painaa vain 5 gr. Matalat sisäpelitossut takaavat turvallisen pelin. Harrastaminen on edullista: aloittelija saa käyttökelpoisen mailan n. 30 eurolla ja muovinen pallo (n. 2,5 €) kestää useita pelejä. Pelivaatetukseksi käy esim. shortsit tai verkkarit ja t-paita.

 

Sulkapallo onkin erinomainen kuntoilulaji, johon yhdistyy fyysisen puolen lisäksi myös sosiaalisuus. Sulkapallo on peli jonka rasittavuuden voi säädellä itse. Peli on erinomaista kuntoilua, painon pudotusta ja/tai hallintaa tai siitä saa tarvittaessa todellisen tehoharjoittelun. Huipputasolla sulkapallo on kuitenkin jo vaativa ja nopeatempoinen peli, joka vaatii monipuolisia taitoja

 

SULKAPALLON HARRASTAMINEN IISSÄ ON HELPPOA

 

Iissä sulkapalloa on pelattu usean vuosikymmen ajan ja tällä hetkellä palloa viikoittain huiskii noin 12 aktiivista harrastajaa. Tervetuloa mukaan!

 

SALIVUORO VALTARIN KOULULLA KEVÄT 2017

 

Perjantaisin 18:30–20:00

 

SULKAPALLOILIJOIDEN YHTEYSTIEDOT:

 

Jaoston puheenjohtaja: Mika Mustonen +35840 5432078, muustone@gmail.com

Sihteeri: Anne Koskela

Rahastonhoitaja: Maria Alatalo

  

Lisätietoa sulkapallosta löytyy Suomen Sulkapalloliiton www-sivuilta:  http://www.sulkapallo.fi